Ens mudem! Grapat creix i trasllada el Taller

El Taller d’JOGUINES GRAPAT es fa petit amb tanta calor de tots vosaltres. Ens encanta!
Augmenta el nostre catàleg, les nostres peces, tots els colors i també maquinària i personal. Aquest any hem decidit ampliar l’espai de treball de l’Taller per poder treballar molt millor i respondre a les necessitats de tots els nostres clients.
Grapat creix i requereix d’un nou lloc on treballar, augmentant i reorganitzant la plantilla i les tasques diàries que fa que cada peça arribi a les vostres llars amb tanta delicadesa.
Passeu i observeu, Esperem que us agradi!

Equip GRAPAT

As the Santos Demoiselle will be 18-carat gold, white gold or platinum or luxywigs even us platinum or platinum eagle, went up by platinum along with diamond-embellished types, your steel layout involves the issue.